VAN / GÜRPINAR - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Şbt

Van Afad'dan Gelen Görevli Arkadaşlar Bize Doğal Afetler Hakkında Bilgiler Verip, Herhangi Bir Doğal Afet Sırasında Neler Yapmamız Gerektiğini Kimleri Aramamız Gerektiği Hakkında Bilgi Verdiler. Ardından Deprem Tatbikatı Yaptılar.

Ara

Tutum, Yatırım Ve Türk Mallları Haftasını yerli ürünlerimizle kutladık. Öğrencilerimize kendi yaptığımız ürettiğimiz yiyecek,içecek ve ürünlerin tüketilmesinin özendirilmesi konusunda bilgilendirme yapıldı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü yapılan programla birlikte kutlanmıştır. Çeşitli etkinlikler ile günün anlam ve önemi vurgulanmıştır.

Kas

Van Müzesine yapılan geziyle birlikte öğrencilerimize yaşadığımız şehrin tarihi hakkında bilgiler verilmiş, Van'da yaşayan medeniyetler ile ilgili öğrencilerimiz aydınlatılmıştır. Van Müzesi ve Van Kalesi gezisiyle  beraber öğrencilerimiz daha önce Van'da yaşayan medeniyetlere ait eserleri yerinde görmüşlerdir. Medeniyetler hakkında bilgi sahibi olmuşlardır.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenine velilerimiz davet edilip, Cumhuriyetimizin 100. Yılı coşkuyla kutlanmıştır.

Ekm

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Öğrencilerimize ülkemizin gerçeği olan deprem afeti hakkında bilgi verilip Çök-Kapan eylemi uygulamalı gösterilmiştir. Tatbikata tüm sınıflarımız katılmış olup başarılı bir şekilde sonlandırılmıştır.

Ara

Özel Eğitim Öğrencilerimiz Van AVM Sinemada